Alles
200
post-template-default,single,single-post,postid-200,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.1,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.5,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Alles

De tanden erin

op het puntje duikt niet onbezonnen het toetsenbord in, maar het onderwerp in. Pas als we helemaal in beeld hebben wat we moeten schrijven, voor wie, via welk medium en waarom, beginnen we pas. Neem het programma Erfgoed en Ruimte. op het puntje schreef daarvoor het communicatieplan en ontwikkelde alle middelen. Van website tot digitale nieuwsbrieven en van artikelen in vakbladen tot wekelijkse berichten op social media.

Publieksversie

Springpartner is ook zo’n fijne klant van op het puntje! Voor hen schreven we de teksten van de website (die op het puntje ook ontwikkelde trouwens), maar we schrijven ook regelmatig mee voor hun klanten. Bijvoorbeeld de publieksversie van een natuurvisie.